Over mij

Zelf werk ik, Nadine van Gemert, sinds 2006 als consultant in de pensioen- en verzekeringsbranche. Inmiddels ben ik zelfstandig consultant / analist. Ik ben onder andere gespecialiseerd in het digitaliseren van verzekeringsprocessen en -producten.

In het verleden heb ik op projectbasis voor een aantal grote pensioenverzekeraars de pensioencommunicatie verzorgt. Hier dachten we na ons over hoe we het ‘low-interest’ onderwerp Pensioen interessant kunnen maken voor werknemers. Met deze kennis op zak, heb ik vervolgens jarenlang gewerkt als freelance Finance journalist voor de wekelijkse rubriek ‘Werk & Geld’ van Wegener Dagbladen / De persdienst.

Inmiddels werk in niet meer als freelance journalist en behoort schrijven niet meer tot mijn hoofdwerkzaamheden. Vanuit mijn persoonlijke interesse vind ik het echter wel belangrijk dat mensen bewuster keuzes gaan maken over hun pensioenopbouw en pensioenuitkering. Met deze website hoop ik mensen te stimuleren om zelf actief aan de slag gaan met hun pensioen.

Deze website initieer en beheer ik geheel op eigen titel en vanuit mijn eigen visie.

Nadine van Gemert